• Browse
  • Contact
  • Wishlist
  • Cart

Over Reliving

Wij zijn Jody, Ananda en Vincent van Reliving (Vincent staat achter de camera).

Wij zijn een marktplaats voor tweedehands interieur artikelen waar iedereen op een eenvoudige en veilige wijze gebruik van kan maken. Een platform waar gebruiksgemak, inspiratie en variatie voorop staat.

Hoe is dit idee ontstaan?

We leven in een maatschappij waarin we verslaafd zijn aan consumeren. Als iedereen ter wereld zou consumeren als de gemiddelde Nederlander, dan hebben we 3,6 aardbollen nodig om aan de vraag te voldoen. Wij geloven dat dit anders kan, maar vooral ook moet.

Reliving our Planet

Ons doel is om te laten zien dat er genoeg mooie producten zijn waar we ons huis mee kunnen inrichten. In onze ideale wereld denken we in circulaire consumptie vorm. Meer bewust omgaan met onze afvalstromen en meer geluk toekennen aan tweedehands artikelen dan nieuwe producten. Door drempels als vervoer, vindbaarheid en kwalitatief aanbod weg te nemen en inzichtelijk te maken wat er aan CO2 bespaard wordt door tweedehands te kopen, hopen we dit te realiseren. En hopen we gebruikers te stimuleren om tweedehands boven nieuw te verkiezen.

We hopen dat jullie hier met veel plezier je interieur spullen kunnen kopen en verkopen! Hep je tips en / of feedback? Neem dan vooral contact met ons op!

Jody, Ananda & Vincent